Als ik in mijn werknemers investeer, verdien ik meer

23 februari 2017 14:01

Als ik in mijn werknemers investeer, verdien ik meer

Jochem (30) en Juliette (27) van Hessen zijn de gezichten achter het nieuwe bedrijf Energy Up. Broer en zus delen dezelfde droom: werkend Nederland fit en vitaal maken.

Energy Up heeft een innovatief vitaliteitsconcept ontwikkeld dat ervoor zorgt dat medewerkers in organisaties energieker werken. Het duo gelooft dat je succesvol bent op werk en buiten werk, wanneer je met een bepaalde mate van energie en kracht in het leven staat. “Dit is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met sport, voeding, mindset en persoonlijke ontwikkeling. De integratie van deze 4 elementen maakt onze aanpak uniek”, aldus Juliette.

De doelgerichte programma’s variëren van één dag tot trajecten van meerdere weken en zijn afgestemd op de visie van het bedrijf. Hierdoor gaat onder andere het ziekteverzuim naar beneden en worden de bedrijfsresultaten positief beïnvloed. Het team van Energy Up maakt Nederland energieker en vermindert het stressniveau in de maatschappij.

Nadat ze beiden werkzaam zijn geweest bij Accenture, zijn de twee ondernemers vorig jaar begonnen met Energy Up. “Gezond leven is voor ons vanzelfsprekend. We zijn blij om te zien dat dit onderwerp steeds populairder wordt. Bedrijven staan open om te investeren in de lifestyle van hun werknemers omdat ze zien dat gezonde werknemers zorgen voor een betere bedrijfsvoering”, aldus Jochem. Samenvattend, een investering in je werknemers is de beste investering voor je organisatie.

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.