Aftrap 100 jaar ORAM richting Blauwdruk voor de Derde Gouden Eeuw

21 februari 2017 11:27

Aftrap 100 jaar ORAM richting Blauwdruk voor de Derde Gouden Eeuw

2017: ORAM bestaat 100 jaar! Woensdag 15 februari tijdens de ORAM Winterborrel in Het Scheepvaartmuseum trapten we samen met 250 gasten ons jubileumjaar af. Een jaar vol jubileumbijeenkomsten.

‘Maar we willen ook iets teruggeven aan Amsterdam. Een cadeau van de ondernemers voor de stad. Wij zijn van mening dat Amsterdam op dit moment een periode van ongekende bloei doormaakt die is te vergelijken met de voorspoed van de hoofdstad in de Eerste en Tweede Gouden Eeuw. Daarom willen we de stad de Blauwdruk voor de Derde Gouden Eeuw aanbieden tijdens ons eeuwfeest op 29 september 2017’, aldus ORAM-voorzitter Paul Wevers

Blauwdruk voor de Derde Gouden Eeuw

In de ‘Derde Gouden Eeuw van Amsterdam’ zal de stad naar verwachting binnen 40 jaar verdubbelen in onder meer inwoners, economie, verkeer en logistiek*. Vragen die zich echter aandienen zijn: hoe gaat de stad de verdubbeling managen, wat worden de bouwstenen voor groei, wat zijn de essentiële doorbraken om de groei tot een succes voor de stad en haar bewoners te maken en welke rol speelt het Amsterdamse bedrijfsleven. Het doel is om in 2017 een plan en ontwerp te presenteren hoe de stad tegelijkertijd succesvol en leefbaar kan zijn.

Bekijk het filmpje van onze reis

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.