Technisch Bureau Gebra viert 60-jarig bestaan

ks Frans Aartman, oud-directeur en rechts Jan Schakenbos, huidige directeur. Toen nog in Noordwijkerhout voor het Witte Kerkje in het centrum
ks Frans Aartman, oud-directeur en rechts Jan Schakenbos, huidige directeur. Toen nog in Noordwijkerhout voor het Witte Kerkje in het centrum

Het jaar 2012 is een bijzonder jaar voor Technisch Bureau Gebra. Vrijdag 7 september viert zij, samen met alle genodigden en belangstellenden, haar 60-jarige jubileum.
Technisch Bureau Gebra was 58 jaar gevestigd in hartje Noordwijkerhout en sinds de samenwerking met Van Asten reeds 2 jaar werkzaam vanuit Noordwijk. De medewerkers zijn door het gehele land actief op het gebied van elektrotechnische installatie-, besturings- en klimaattechniek. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap staan binnen het gerenommeerde bedrijf centraal. Mede daardoor behoren een groot aantal klanten van het eerste uur nog steeds tot de vaste opdrachtgevers.
Technisch Bureau Gebra is opgericht in 1952 tegenover het alom bekende Witte Kerkje in het centrum van Noordwijkerhout. De naam Gebra komt voort uit de namen van de oprichters Jaap en Jan Aartman, de Gebroeders Aartman. Het bedrijf bestaat uit een elektrotechnisch installatiebedrijf en een winkel voor wit- en bruingoed. Later is het bedrijf overgenomen door de vier zonen van Jaap.
Om de continuïteit van het elektrotechnisch installatiebedrijf op langere termijn te waarborgen is in 2007 Jan Schakenbos als nieuwe directeur aangesteld. Jan was geen vreemde bij Technisch Bureau Gebra aangezien hij er in het verleden al als tekenaar en engineer werkzaam was. Met hoogwaardig vakmanschap en enthousiasme werkt Technisch Bureau Gebra tegenwoordig niet alleen voor industriële- en productiebedrijven, maar ook voor agrarische bedrijven, koel- en vrieshuizen, zorginstellingen, medische ruimtes, horeca, zelfstandige beroepsoefenaren als artsen en tandartsen en natuurlijk particulieren.
Naast de kwaliteit zijn tegenwoordig duurzaamheid en milieubewustheid belangrijke speerpunten voor Technisch Bureau Gebra. Zij is actief met het aanbieden van energiebesparende oplossingen zoals het toepassen van LED verlichting, domotica en zonnepanelen.
Sinds 2010 werkt Technisch Bureau Gebra samen met Van Asten uit Noordwijk. In hetzelfde jaar verhuisde Technisch Bureau Gebra vanuit ‘te krappe locatie’ in het centrum van Noordwijkerhout naar het ruime pand van Van Asten in Noordwijk.
Van Asten specialiseert zich al 101 jaar op het gebied van adviseren, installeren en het onderhoud van elektrische installaties, dakwerk, loodgieterswerk, centrale verwarming- en sanitaire installaties. Hun opdrachtgevers zijn particulieren, aannemers, woningbouworganisaties, hotels, horeca, zorginstellingen en onderwijsinstellingen.
Sinds 2010 werken beide innoverende bedrijven intensief samen. Met in totaal 64 medewerkers ontzorgen zij de opdrachtgevers met totaaloplossingen voor iedere installatie, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding en zijn daarmee klaar voor de toekomst!
 

« Naar overzicht