Gepubliceerd op 26 oktober 2020

Online boekhouden bij ZZP-boekhouder-Amsterdam

U wilt uw boekhouding niet meer in een ordner aanleveren, maar u wilt ook geen geld betalen voor een online boekhoudpakket. ZZP-boekhouder brengt u de oplossing. ZZP-boekhouder-Amsterdam zorgt dat u tijd en geld bespaart.

Bespaar kosten

U hoeft geen software-abonnement bij ons of bij een partij als Exact of Snelstart af te sluiten. En toch ook niet zelf te boeken. Scan uw verkoopfacturen en mail uw mt-940 bestand naar ons. Wij zorgen voor de rest. Wij verwerken uw administratie. Zoals de btw-aangiften, verzorgen het contact met de fiscus. Het vragen van uitstel, het opstellen van de balans en de aangifte Inkomstenbelasting. Dankzij 25 jaar ervaring, leveren wij deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Wij zijn elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar. 7 Dagen per week. Tot 22:00 uur.

Aangifte Inkomstenbelasting

Wij streven ernaar dat elke klant voor 1 mei weet hoe zijn balans eruit ziet en wat hij/zij dient te betalen aan Inkomstenbelasting.

U betaalt een vaste prijs van 80 euro excl. Btw per maand. Dat is een all-in-prijs.

Doordat u zelf niks meer hoeft te doen aan boekhouding, bespaart u tijd. U hoeft niet meer de facturen te printen, ze te ordenen in de map doen, een afspraak te maken met de boekhouder en naar de boekhouder toe te gaan. Ons contact verloopt grotendeels via gsm, mail en skype.  Wij zijn een modern kantoor met een groot respect voor oude waarden en normen. Daarom willen wij wel één a tweemaal per jaar een persoonlijk gesprek.

Hierin bespreken wij uw gestelde doelen, kijken we of die bereikt zijn en wat u anders/beter kunt doen. ZZP-boekhouder-Amsterdam fungeert slechts als klankboord. U bent ten allen tijde vrij om met onze tips te doen wat u wilt.

Bij ZZP-boekhouder Amsterdam heeft u sneller inzicht

Wij mailen u de overzichten ook online toe. Daardoor heeft u snel inzicht en weet u waar u aan toe bent. Wij zijn al een decennium lang bezig met de verbetering en versnelling van aanleverprocessen. Wij helpen u als klant ook met de stap van papier naar online. Aan het einde van het boekjaar ontvangt u van zzp-boekhouder-Amsterdam de balans- en winst-verliesrekening en de aangifte Inkomstenbelasting. Bent u het daarmee eens dan dienen wij de aangifte in op het moment dat u dat uitkomt, maar uiterlijk op 1 september.

Bel zzp-boekhouder-Amsterdam

Zoekt u ook een online boekhouder die boekhouden makkelijk maakt. ZZP-boekhouder-Amsterdam is hét adres voor een moderne en betrouwbare boekhouder tegen een eerlijk tarief. Wilt u overstappen van uw dure boekhouder? Wilt u ook online de boekhouding aanleveren in plaats in de ordner? En wilt u geld besparen op uw rekening en minder belasting betalen. Bel zzp-boekhouder-Amsterdam op 06-13936399.

Onze partners