Huidige regio: Achterhoek-Liemers Instellen als mijn regio

Welkom

Welkom bij Hét Ondernemersbelang Achterhoek-Liemers, uw platform voor kansrijk ondernemen. Wij geloven in de kracht van verbinden. Door te verbinden versterken wij de regionale economie, elke dag opnieuw. Online, bij events en via het magazine. Het platform is daarmee dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om binnen uw regio in contact te komen met andere ondernemers? Neem dan contact op met uw verbinder Lucas Bernard via 0594-510303 of stuur een mail naar info@ondernemersbelang.nl  

 

In het komende magazine

  • Interview met Chris van Bokkum, directeur van Netwerkorganisatie TechniekTalent.nu: “Werken in de techniek moet een aantrekkelijke optie worden”
  • Interview met Bas Kimpel, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO): “Naar een andere Technische Dienst”
  • Svea Finans neemt uw zakelijke vorderingen over
  • Betaalachterstand?
Het OndernemersBelang maakt u als ondernemer wegwijs door alle overheidsinformatie. Dit doen we in samenwerking met Antwoord voor Bedrijven, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken.