Huidige regio: Achterhoek-Liemers Instellen als mijn regio

Welkom

Welkom bij Hét Ondernemersbelang Achterhoek-Liemers, uw platform voor kansrijk ondernemen. Wij geloven in de kracht van verbinden. Door te verbinden versterken wij de regionale economie, elke dag opnieuw. Online, bij events en via het magazine. Het platform is daarmee dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om binnen uw regio in contact te komen met andere ondernemers? Neem dan contact op met uw verbinder Mike Franke via 0594-510303 of door een e-mail te sturen naar m.franke@ondernemersbelang.nl.

 

In het komende magazine

  • Interview met Ben Woldring, internetondernemer en directeur Bencom Group: “Wie internet goed inzet heeft nu letterlijk de wereld aan zijn voeten”
  • Interview met Tonny Loorbach, internetmarketeer en oprichter van de Internet Marketing Universiteit: “Je komt als bedrijf echt niet meer weg zonder social mediastrategie”
  • Simmpl: ‘Het is gaaf om ondernemers te kunnen verbazen met innovatie’
  • Met Marktplaats staat mijn webwinkel op een A1-locatie’
  • Energieakkoord raakt mkb: last of lust?
Het OndernemersBelang maakt u als ondernemer wegwijs door alle overheidsinformatie. Dit doen we in samenwerking met Antwoord voor Bedrijven, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken.
Deze regio volgen via: